Novo Software

Wat doen wij

Zakelijke software

Novo Software is gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapps voor de zakelijke markt. Denk bijvoorbeeld aan klantportalen waar klanten hun orders kunnen terug vinden en nieuwe orders kunnen plaatsen, webshops die volledig gekoppeld zijn aan uw ERP, of Point-Of-Sale systemen zodat uw winkelvoorraad altijd up-to-date is met uw magazijn.

Online betaalsystemen

Novo Software is ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van betaaloplossingen voor de zakelijke markt. Door onze brede kennis en ervaring met Mollie, kunnen wij vele soorten betaaloplossingen voor u ontwikkelen. Denk aan abonnementen software of betaalpagina’s. Deze software kunnen wij ook direct koppelen aan uw ERP.

Relatiebeheer

Bij Novo Software zijn wij ook in ontwikkeling van ons eigen CRM softwarepakket. Wij ergerde ons namelijk aan de koppelingsmogelijkheden van huidige CRM pakketten. Veel ERP pakketten ondersteunen al het kleinschalige relatiebeheer, maar niet het afspraken beheer. Daar wilden we verandering in brengen. De Novo Software KlantenApp moet het eerste CRM pakket zijn wat makkelijk te koppelen is met allerlei ERP pakketten, zoals Exact Globe, Exact Online, Snelstart, Twinfield en e-Boekhouden.nl. Geïnteresseerd in de béta? Stuur ons een mail naar info@novosoftware.nl.